Sidekick, Nerd & Ace

Jouw sidekick in branding & design

Allereerst: wat fijn dat je er bent! Dit is de website van mijn persoonlijke merk: Paul Hendriks. Ik ben de sidekick in branding, de nerd in design en de ace in development. Maar het is meer dan dat. Met een overdosis aan pop-culture referenties schrijf ik een blog over personal branding. Hiermee hoop ik je handvaten en middelen te geven, die je helpen met jouw merk.  Of het nu gaat om een merk voor jouw bedrijf of om jouw personal brand.

Personal branding blog om jou te helpen.

Een merk is meer dan een logo. En een persoonlijk merk is meer dan een gezicht. Het is hoe jouw doelgroep jouw merk beleefd, of het hier nu gaat om een corporate of personal brand. Ik neem je in mijn blog mee in mijn quest naar een carierre in brand design, webdesign en grafische vormgeving. Ik laat zien wat succesvol was (en is) voor mij en waarmee ik keihard op mijn plaat ben gegaan. Ik deel je de tools, systemen en andere middelen die ik gebruikt heb. Alles met het doel dat jij je eigen (persoonlijke) merk kunt ontwikkelen en ik vervolgens van jou kan leren.

Het blog als podium voor jouw merk.

Het personal branding blog is er niet alleen om gelezen te worden. Klinkt gek voor een blog, maar toch is het zo. Het kan namelijk ook dienen als podium voor jouw eigen merk. Ben je juist iemand die de lezers kan helpen met personal branding? Dan geef ik je graag het podium om jouw personal branding gerelateerde content te delen, tools te promoten en/of om jouw merk te profileren. Alles met het doel om de lezers te helpen hun merk nog beter vorm te laten geven. Maar vergeet niet er een leuke pop culture easteregg in te verstoppen.

Nerds in branding. 

Verder hoop ik hier nerds, sidekicks en aces met een gemeenschappelijke liefde voor pop-culture samen te brengen om coole dingen te gaan ontwikkelen. De nerds met hun bijzondere specialismes. De sidekicks die het proces kunnen faciliteren. En tot slot de aces, de troefkaarten die het plaatje compleet maken. Waarom we samen iets gaan ontwikkelen, wat we samen gaan ontwikkelen en hoe dat er allemaal uit gaat zien? Dat weet ik niet! Dat bepalen we samen.

Lees het blog over personal branding, reageer en deel. Gebruik het als podium om jouw merk te laten groeien. Of maak eindelijk die stap om van jouw idee een kick-ass product of service te maken.

 

Mijn MacGuffins

Personal branding blog & middelen

Lees alles over personal branding en vind de tools die jou kunnen helpen met jouw personal branding.

Ga naar het blog

Partnership

Heb jij een product of dienst die de lezers kan helpen met hun personal branding? Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Laten we praten

De Kunning Concepts

Ben je op zoek naar professionele hulp om jouw merk vorm te geven? Of het nu gaat om de brand strategy website of jouw logo en huisstijl. Met De Kunning Concepts doe je het samen.

De Kunning Conceps.nl >

Nerds in Branding

Nerds, Sidekicks & Aces komen samen om coole dingen te ontwikkelen. Laten we onze ideeën realiteit maken.

Ik wil meer weten >

Los gaan op pop culture

Deel je de liefde voor pop culture, net als de andere nerds, sidekicks en aces op deze website?

Let’s geek out! >

Wat is een MacGuffin?

Een MacGuffin is een element in een verhaal, veel gebruikt in pop culture (comics, films, games en boeken) dat het plot in gang zet en grotendeels stuurt, maar niet verder gedefinieerd wordt.

Mijn MacGuffin is hetgeen wat ik werkelijk te bieden heb! Ja, ik ben een brand designer, webdesigner en grafisch vormgever. Maar “whats in it for you?”

Kunnen we wat voor elkaar betekenen?

Laten we koffie drinken!

volg de sidekick in branding & design

heroes, Assemble!

The hall of heroes

In pop culture staat de sidekick bekend als de helpende hand van de held, de hoofdrolspeler. De sidekick zorgt ervoor dat de held boven zichzelf kan uitstijgen om de mensen in nood te redden. Zo zie ik mijn rol als jouw sidekick in branding & design. Ik help merken om de superheld te worden van hun doelgroep.

Binnen de muren van The Hall of Heroes vind je de helden waarvan ik de sidekick ben geweest (of nog steeds ben). Word jij de nieuwe held en betreed jij The Hall of Heroes?

Wat is jouw volgende stap?