Profielfoto 01 van Paul Hendriks

Project Action Figure

Het eerlijke blog over
personal branding

Personal Branding… the final fronteer. Ownee, daar begint het eigenlijk pas. 

Ik ben Paul Hendriks en ik wil mensen helpen met het creëren van hun merk. Van een persoonlijk merk tot aan merken voor grote bedrijven, helden en antihelden. Voor die mensen/merken ben ik hun sidekick in brand design en creativiteit. 

In dit personal branding blog ga ik je NIET vertellen hoe jij je personal branding moet aanpakken. Ik ga ook niet claimen dat ik de expert ben op het gebied van personal branding. Nee. Maar, wat ik ga ik dan wel doen? Ik neem je mee in mijn personal branding proces, waarin ik mezelf neer wil zeten als “de sidekick in creativiteit en brand desing.” Ik deel mijn ervaringen. Wat goed ging en wat fout ging. Ik geef je alle ins en outs die ik tegekom. En ik zal mijn ongezouten mening erop loslaten. Hiermee probeer ik jou de handvaten te geven die kunt gebruiken om jouw eigen personal branding proces in te richten zoals jij dat wilt, in plaats van hoe andere vinden dan je het moet doen.

Ow, en ik schroom niet om er hier en daar een leuke pop culture referentie in te plaatsen. Ontdek jij ze allemaal?

Nog...

Days
Hours
Minutes
Seconds

En dan start het blog geweld

Zodra de timer hierboven is afgelopen start het blog. De eerste 30 dagen, zal ik de uitdaging aangaan om iedere dag een nieuw blog over personal branding te posten.

Ik ben op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen. Er moeten templates gemaakt worden, de website moet erop aangepast worden en er moet een blog strategie bepaald worden. Ik ga nog even hard aan het werk en hopelijk zie ik jullie voor mijn eerste blog. 

Gegroet, 

Paul Hendriks
Jouw sidekick in creativiteit & brand design

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in dit blog? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en je krijgt ik help je per mail herinneren wanneer het eerste blog online is. Daarna zal ik je wekelijks op de hoogte houden van de laatste blogs, nieuws en tools die ik met jullie wil delen.